top of page

Echipa

Screenshot 2023-09-25 at 19.47.57.png

ALEX AFRENȚOAIEI

Founder & CEO

Alex Afrențoaiei este CEO și fondator al itlocal. Are o experiență semnificativă în gestionarea proiectelor tehnice, medicale, juridice și de afaceri multilingve și în conducerea cu succes a echipelor de traducători. Alex are, de asemenea, abilități bune de software, multimedia, grafică și localizare a site-urilor web, pe care le aplică în rezolvarea provocărilor complexe de traducere în multe limbi.

Alex deține o diplomă în Economie și un Master în Administrarea Afacerilor pentru Întreprinderi Mijlocii și Mari, plus o diplomă în Informatică și Economie de la Facultatea de Cibernetică, Statistică și Informatică a Academiei de Științe Economice din București, România.

AMALIA FLORINCESCU

Lead Project Manager

Amalia este Team Lead-ul itlocal. În timp ce abilitățile sale organizaționale îi permit să supravegheze și să dirijeze în mod eficient activitățile colegilor săi, abilitățile sale de conducere și cele interpersonale reunesc oamenii și creează un spirit de echipă proactiv. Asemenea abilități se reflectă și în modul în care gestionează cu succes relația cu clienții noștri.

Are experiență în traduceri juridice și financiare și este un revizor excelent. Amalia a obținut diploma de licență la Universitatea Spiru Haret din București, specializarea Finanțe și Bănci. Cunoaște limba engleză la nivel ridicat și deține cunoștințe medii în limbile germană, spaniolă și franceză.

Screenshot 2023-09-25 at 19.48.08.png
Screenshot 2023-09-25 at 19.48.19.png

CLAUDIA HURGHI

Language Lead

Funcția de Language Lead a Claudiei la itlocal este justificată de capacitățile sale multilingve excepționale. Expertiza ei puternică în traduceri juridice a ajutat-o să dezvolte o atenție sporită la detalii, în timp ce pasiunea pentru diferite culturi a ajutat-o să mențină o abordare creativă a interpretării limbilor. Aptitudinile ei se potrivesc perfect cu responsabilitățile funcției de Language Lead, deoarece gestionează cel mai important proiect itlocal cu un client din industria multimedia.

Claudia a obținut diploma de licență în Limbi Străine în cadrul Universității Transilvania din Brașov și este traducătoare autorizată. Ea cunoaște limbile engleză, franceză și spaniolă și are cunoștințe de bază în limba italiană.

BIANCA ZBARCEA

Quality Manager

Cariera Biancăi în industria traducerilor a început în 2013 și a obținut un rol de evaluare a calității la o companie internațională de soluții lingvistice situată în București. Experiența ei de 10 ani în gestionarea proiectelor de traducere, coordonarea lingviștilor și gestionarea activelor lingvistice completează capacitățile ei creative.

Bianca s-a alăturat echipei itlocal care se ocupă de proiecte de localizare multimedia, folosindu-și expertiza lingvistică atunci când vine vorba de procesele noastre de asigurare a calității.

Screenshot 2023-09-25 at 19.48.27.png
Screenshot 2023-09-25 at 19.48.52.png

ANAMARIA AFRENȚOAIEI

Marketing Specialist

Anamaria este specialistul nostru în marketing, care coordonează departamentul nostru de marketing și are și sarcini administrative. O persoană bine organizată, ea asigură legătura cu echipele noastre de vânzări, producție și administrație, acționând ca un catalizator în activitățile noastre de zi cu zi. Datorită abilităților sale excelente de comunicare, ea este principala persoană de contact pentru unii dintre furnizorii noștri, utilizând în același timp și ocazional capacitățile sale de management de proiect.

Ana contribuie, de asemenea, la faza finală de revizuire a diferitelor proiecte tehnice, deținând o diplomă de master în inginerie a petrolului și gazelor, precum și o diplomă de licență în inginerie și managementul agroturismului.

bottom of page