top of page

Echipa

Screenshot 2023-09-25 at 19.47.57.png

ALEX AFRENȚOAIEI

Founder & CEO

Alex Afrențoaiei este CEO și fondator al itlocal. Are o experiență semnificativă în gestionarea proiectelor tehnice, medicale, juridice și de afaceri multilingve și în conducerea cu succes a echipelor de traducători. Alex are, de asemenea, abilități bune de software, multimedia, grafică și localizare a site-urilor web, pe care le aplică în rezolvarea provocărilor complexe de traducere în multe limbi.

Alex deține o diplomă în Economie și un Master în Administrarea Afacerilor pentru Întreprinderi Mijlocii și Mari, plus o diplomă în Informatică și Economie de la Facultatea de Cibernetică, Statistică și Informatică a Academiei de Științe Economice din București, România.

AMALIA FLORINCESCU

Lead Project Manager

Amalia este Team Lead-ul itlocal. În timp ce abilitățile sale organizaționale îi permit să supravegheze și să dirijeze în mod eficient activitățile colegilor săi, abilitățile sale de conducere și cele interpersonale reunesc oamenii și creează un spirit de echipă proactiv. Asemenea abilități se reflectă și în modul în care gestionează cu succes relația cu clienții noștri.

Are experiență în traduceri juridice și financiare și este un revizor excelent. Amalia a obținut diploma de licență la Universitatea Spiru Haret din București, specializarea Finanțe și Bănci. Cunoaște limba engleză la nivel ridicat și deține cunoștințe medii în limbile germană, spaniolă și franceză.

Amalia Florincescu.webp
Screenshot 2023-09-25 at 19.48.19.png

CLAUDIA HURGHI

Language Lead

Funcția de Language Lead a Claudiei la itlocal este justificată de capacitățile sale multilingve excepționale. Expertiza ei puternică în traduceri juridice a ajutat-o să dezvolte o atenție sporită la detalii, în timp ce pasiunea pentru diferite culturi a ajutat-o să mențină o abordare creativă a interpretării limbilor. Aptitudinile ei se potrivesc perfect cu responsabilitățile funcției de Language Lead, deoarece gestionează cel mai important proiect itlocal cu un client din industria multimedia.

Claudia a obținut diploma de licență în Limbi Străine în cadrul Universității Transilvania din Brașov și este traducătoare autorizată. Ea cunoaște limbile engleză, franceză și spaniolă și are cunoștințe de bază în limba italiană.

BIANCA ZBARCEA

Quality Manager

Cariera Biancăi în industria traducerilor a început în 2013 și a obținut un rol de evaluare a calității la o companie internațională de soluții lingvistice situată în București. Experiența ei de 10 ani în gestionarea proiectelor de traducere, coordonarea lingviștilor și gestionarea activelor lingvistice completează capacitățile ei creative.

Bianca s-a alăturat echipei itlocal care se ocupă de proiecte de localizare multimedia, folosindu-și expertiza lingvistică atunci când vine vorba de procesele noastre de asigurare a calității.

Screenshot 2023-09-25 at 19.48.52.png

ANAMARIA AFRENȚOAIEI

Marketing Specialist

Anamaria este specialistul nostru în marketing, care coordonează departamentul nostru de marketing și are și sarcini administrative. O persoană bine organizată, ea asigură legătura cu echipele noastre de vânzări, producție și administrație, acționând ca un catalizator în activitățile noastre de zi cu zi. Datorită abilităților sale excelente de comunicare, ea este principala persoană de contact pentru unii dintre furnizorii noștri, utilizând în același timp și ocazional capacitățile sale de management de proiect.

Ana contribuie, de asemenea, la faza finală de revizuire a diferitelor proiecte tehnice, deținând o diplomă de master în inginerie a petrolului și gazelor, precum și o diplomă de licență în inginerie și managementul agroturismului.

Denisa Berbece

Production Manager

Denisa is a linguistic genius, fluently speaking over 10 languages and bringing over a decade of experience in the translation industry. From her beginnings as a translator to her roles as Project Manager and now as Production Manager, Denisa leads all our in-house colleagues involved in our projects with exceptional skill and dedication. Her journey has been remarkable, and we are proud to have such a talented production manager and an outstanding team player. Denisa's expertise and leadership continue to drive our success and inspire our team.

WhatsApp Image 2024-05-23 at 11.32.15.jpeg

Patricia Sabau

Key Translator and Project Manager

Patricia hailing from the beautiful town of Oradea in Romania, is an essential part of our team at ITLOCAL SRL. Fluent in both French and English, Patricia excels in the translation and project management department. She holds a master's degree and a degree in linguistics, which underpin her exceptional language skills and meticulous attention to detail. Working remotely with remarkable efficiency, Patricia ensures the highest quality translations and seamless project coordination for our clients.

Ioana Poenaru

Senior Translator

Ioana is a talented creative translator at ITLOCAL SRL, specializing in transforming complex narratives into engaging and culturally resonant content. With a Bachelor's and Master's degree in Comparative Literature Studies, Ioana brings a deep understanding of literary nuances and a passion for storytelling to her work. Her expertise lies in crafting seamless translations that capture the essence and creativity of the original text, making her an invaluable asset to our team and clients in the entertainment industry.

Ioana Poenaru.webp

Adrian Oprea

Technical translator and Project Manager

Adrian is a dedicated translator at ITLOCAL SRL, currently leading our largest IT translation project, spanning English to French, Italian, Spanish, and German. A graduate of the Faculty of Foreign Languages and Literatures in Bucharest, Adi specializes in Romanian and French and is now embarking on learning Spanish. Known for his unwavering support and collaborative spirit, Adi is the perfectionist our team relies on for navigating the complexities of this major project.

Gabriela Bob

 Sales & Marketing

Gabriela is a skilled digital marketer working remotely from Cluj, Romania, at ITLOCAL SRL. With a degree in Marketing, PR, and Communication, she excels in creating and managing compelling marketing content. Proficient in Google Ads, Gabriela leverages her expertise to drive successful digital campaigns. She is also known for her collaborative spirit, always ready to assist with project management and quality assurance tasks. Gabriela's comprehensive skill set and dedication make her an invaluable asset to our team.

Gabriela Bob.webp
Oana Dicilea.webp

Oana Dicilea

 Project Manager

Oana is a Translator and Project Manager at itlocal, where she leads a dynamic team in crafting top-tier translation and localization solutions. With a Bachelor's degree in English and German Language and Literature and currently pursuing a Master's in Contemporary Literary Text Translation, she brings over two years of cross-industry expertise—from e-commerce to education and machine learning. Oana's toolkit includes razor-sharp attention to detail, effective communication, and adept project management. 

bottom of page