top of page

Marketing Multilingv

Conținutul online este crucial pentru succesul brandului tău. De la conținut SEO pentru paginile web de servicii până la postări pe rețelele de socializare, postări pe blog, buletine informative și infografice, copywriterii și specialiștii noștri în transcreație se asigură că textul tău:

  • este întotdeauna unic, sensibil din punct de vedere cultural și informativ

  • aderă la standardele Google

  • este optimizat pentru cuvintele-cheie alese de tine

Când ne contactezi pentru servicii de scriere sau transcreație de conținut în scopuri SEO, proiectele tale vor fi atribuite transcreatorilor și editorilor nativi, care lucrează în limba maternă și au experiență în sectorul tău de industrie.

Optimizarea conținutului pentru motoarele de căutare și reînnoirea acestuia în mod regulat ajută site-ul să se claseze mai bine în motoarele de căutare și, în consecință, crește șansele de a ajunge la clienții-țintă.

Specialiștii noștri în conținut SEO te pot ajuta să optimizezi conținutul site-ului tău utilizând cuvinte--cheie relevante și populare în anteturile tale, paragrafele de deschidere, textul ALT al imaginii și corpul paginii web.

Cercetarea cuvintelor-cheie este procesul de descoperire a cuvintelor și expresiilor pe care oamenii le folosesc în motoarele de căutare.

Localizarea cuvintelor-cheie se referă la traducerea și adaptarea cuvintelor-cheie ale companiei tale pentru publicul internațional țintă.

Specialiștii SEO itlocal pot cerceta și traduce cuvintele-cheie care sunt cele mai relevante pentru compania ta și te pot sfătui cum să le utilizezi cel mai bine atunci când îți optimizezi conținutul site-ului.

Businessmen
bottom of page