top of page

Industrii

Store Website Welcome

Software și site-uri web

Putem lucra cu multe formate de fișiere, inclusiv fișiere executabile, de tip .rc și XML. Putem traduce toate componentele produsului care conțin text, cum ar fi de tip .rc și pictograme. Dacă este necesar, putem redimensiona casetele de dialog și recompila fișierele de ajutor online.

Playing a Shooting Game

Traducere pentru industria de gaming

Traducătorii recrutați pentru a lucra la un proiect de traducere pentru jocuri sunt de obicei gameri și au experiență cu traducerile pe termen lung pentru jocuri.

Experții noștri în traduceri de jocuri sunt lingviști nativi; astfel, ne asigurăm că jargonul local și specificul lingvistic sunt respectate și transmise în textul tradus.

Accessible Workspace

Media și marketing

Traducerea materialelor de marketing poate fi foarte complexă, de aceea itlocal folosește specialiști pentru fiecare domeniu.

Nu este suficient să fii un lingvist profesionist și un specialist în domeniu pentru a putea traduce materiale de marketing – ai nevoie și de puțină creativitate pentru a oferi traduceri de marketing de calitate. Traducerea greșită a textului de marketing poate lăsa o impresie negativă a bradului; de aceea trebuie să recurgi întotdeauna la utilizarea serviciilor profesionale de traducere de marketing.

Financial Report

Financiar și juridic

Traducerea unui document juridic poate fi un proces complex din cauza limbajului complicat și a necesității stricte de a fi precis și rapid. Oferim servicii de traducere juridică de înaltă calitate, livrate la timp și la prețuri competitive.

Traducătorii noștri juridici sunt recrutați și testați cu atenție: au peste 5 ani de experiență în acest domeniu și unii chiar lucrează ca avocați în țara lor. Pentru a ne asigura că toate documentele tale sunt tratate cu cea mai strictă confidențialitate, putem semna un acord de confidențialitate (NDA).

Online Sale

Comerț electronic

Industria comerțului electronic a avut o creștere imensă în ultimii ani. Succesul unor afaceri precum Amazon și creșterea bruscă a vânzărilor online a dus la apariția de nenumărate companii care își vând produsele pe internet.

Principala provocare cu care se confruntă astfel de companii este intrarea pe noi piețe. Majoritatea clienților preferă să cumpere în limba maternă, iar primele 10 limbi vorbite în lume echivalează cu aproximativ 2,5 miliarde de utilizatori online. De aceea, alegerea limbilor potrivite pentru site-ul tău de comerț electronic poate face diferența.

Taking Picture of Church

Turism

Industria turismului a crescut în ultimele două decenii și continuă să ofere oportunități considerabile de dezvoltare. De la companiile internaționale de turism la micile hoteluri de tip boutique, toate numele importante din industria turismului au depins întotdeauna de traducere.

Deși există nenumărate aplicații care îi ajută pe turiști să se descurce atunci când caută cazare, transport etc., atunci când vine vorba de o companie care își traduce campania publicitară sau își localizează brandul, cel mai bine este să alegi un furnizor profesionist de servicii lingvistice.

Car Lot

Tehnic și auto

Poți conta pe noi pentru a avea mereu la dispoziție o echipă de traducători tehnici și de inginerie gata să te ajute cu proiectele tale de traducere pentru acest sector.

Echipa noastră de traduceri tehnice include ingineri electrotehniști și electroniști, ingineri civili, ingineri mecanici, oameni de știință, fizicieni, chimiști și ingineri chimiști, precum și specialiști în industria auto.

Medical Staff

Medical și științe

Traducerea în domeniul medical este una dintre specialitățile noastre. Clienții din industriile farmaceutice și medicale au ajuns să se bazeze pe echipa noastră de traducători pentru cele mai complexe traduceri.

Experții noștri în traduceri medicale au peste cinci ani de experiență în domeniul medical, farmaceutic și al științelor naturale, iar cei mai mulți dintre ei sunt calificați la nivel de MsC, PhD sau MD.

Job interview

Resurse umane și corporate

Departamentele de resurse umane din orice organizație depind de calitatea comunicării de care dau dovadă. În plus, s-a dovedit că implicarea și recrutarea angajaților depind în mare măsură de comunicarea internă în limba lor maternă.

Indiferent dacă reprezinți o companie internațională cu birouri în diferite părți ale lumii sau pur și simplu colaborezi cu resurse externe, trebuie să te bazezi pe traducere pentru a-ți transmite mesajul și pentru a comunica clar și eficient.

Online Education

Educație și E-Learning

Traducerile educaționale necesită o atenție deosebită la detalii și o bună stăpânire a limbii-țintă.

bottom of page