top of page

Software și Site-uri Web

Computer Programming

Putem lucra cu multe formate de fișiere, inclusiv fișiere executabile, de tip .rc și XML. Putem traduce toate componentele produsului care conțin text, cum ar fi fișiere de resurse și pictograme. Dacă este necesar, putem redimensiona casetele de dialog și recompila fișierele de ajutor online.

Corectăm fiecare proiect conform procedurilor noastre stricte de corectare, revizuire tehnică și testare finală pentru a ne asigura că produsul sau site-ul tău web localizat păstrează aspectul și funcționalitatea produsului în limba sursă.

 

Proiectele noastre de traducere de software și site-uri web sunt întotdeauna supuse unei analize tehnice și testări finale:

  • Examinare și testare locală pentru a verifica acuratețea limbii și funcționalitatea site-ului;

  • Verificare lingvistică pentru a verifica ortografia, consecvența terminologiei și pentru a ne asigura că toate caracterele sunt afișate corect;

  • Test estetic pentru a verifica comenzile suprapuse, segmentele trunchiate, dimensiunea casetei de dialog și aspectul sau intrările duplicate.

 Digital Gadgets

Software și instrumente de localizare a site-urilor web

Compania noastră folosește instrumente de localizare software pentru a gestiona direct un număr mare de formate de fișiere specifice software-ului, inclusiv fișiere executabile, de tip .rc și XML. Aceste instrumente CAT simplifică și accelerează traducerea interfețelor și elimină nevoia de experiență de programare din partea traducătorilor. Șirurile de text pot fi traduse în numeroase limbi, inclusiv limbi asiatice (Unicode) și limbi cu scriere de la dreapta la stânga, precum ebraica și araba.

Traducerea unui site web este cea mai bună modalitate de a ajunge pe piețele externe și de a-ți crește vânzările internaționale. Pentru a-ți stabili afacerea pe o nouă piață, trebuie să alegi un serviciu de traducere a site-urilor web de calitate, care să respecte specificul cultural și lingvistic al țărilor tale țintă.

Experții în traduceri de site-uri itlocal au experiența necesară și backup-ul tehnologic pentru a putea oferi traduceri profesionale și consecvente de site-uri web la prețuri competitive și în majoritatea limbilor lumii.

Web Design
bottom of page