top of page

Servicii

Office

Ne mândrim cu o echipă de profesioniști care se asigură că pot răspunde tuturor nevoilor tale în materie de traducere și localizare.

Traduceri și localizare

Lucrăm cu multe formate de fișiere diferite, inclusiv cu fișiere executabile, de tip .rc și XML. Te putem ajuta să traduci toate componentele produsului care conțin text, cum ar fi fișiere de tip .rc, bitmap și pictograme. De asemenea, vom testa software-ul tău localizat sau te vom ajuta cu procesul de validare.

Controlul calității

Controlul calității poate ajuta o afacere să iasă în evidență prin livrarea unui produs impecabil publicului său. Oferim control al calității conținutului pentru proiectele obișnuite de traducere, dar și postări pe rețelele de socializare, postări pe blog, buletine informative, infografice, cărți electronice etc.

Procesele noastre de control al calității bine definite sunt personalizate conform nevoilor specifice ale fiecărui client și proiect. Calitatea optimă a traducerii, limitarea costurilor și livrarea la timp sunt obiectivele noastre principale.

 

Office

Desktop Publishing

Echipele noastre DTP pot gestiona un număr mare de formate de publicare (FrameMaker, PageMaker, InDesign, Adobe Photoshop și multe altele) și platforme (PC și Mac). Sunt experți în generarea de copii finale sau conținut camera-ready.

Folosind instrumente de traducere de ultimă generație, echipa itlocal este capabilă să deconstruiască fișiere pentru a separa textul de cod. Traducătorii noștri experimentați lucrează numai cu text. Textul tradus este apoi supus procesului nostru strict de asigurare a calității și, în final, reconstruim fișierul pentru a corespunde formatului fișierului original.

Marketing multilingv

Conținutul online este esențial pentru succesul brandului tău. De la conținut SEO pentru paginile web de servicii până la postări pe rețelele de socializare, postări pe blog, buletine informative și infografice, copywriterii și specialiștii noștri în transcreație se asigură că textul tău:

  • este întotdeauna unic, sensibil din punct de vedere cultural și informativ

  • aderă la standardele Google

  • este optimizat pentru cuvintele-cheie alese de tine

 

 

Office Building

Servicii gestionate

Ești în căutarea unui traducător, a unui corector sau ai un proiect amplu care necesită o echipă de experți? Știm cât de important este să avem oamenii potriviți disponibili la momentul potrivit și te putem ajuta.

Procesul de recrutare poate dura mult timp și găsirea persoanelor potrivite este crucială. Echipa noastră de specialiști în Resurse Umane examinează cu atenție nevoile tale specifice și, în urma unei selecții atente, identifică cei mai buni candidați. Vasta noastră experiență în industria serviciilor lingvistice garantează că recrutarea efectuată de itlocal va corespunde cerințelor tale.

Interpretare

itlocal ajută companiile internaționale din diverse sectoare ale industriei să înlăture barierele de comunicare. Interpreții noștri sunt specializați în:

 

  • interpretare juridică

  • interpretare comercială și de afaceri

  • interpretare științifică (medicală și farmaceutică)

  • interpretare tehnică (auto și inginerie)

bottom of page