top of page

Desktop Publishing

Echipele noastre DTP pot gestiona un număr mare de formate de publicare (FrameMaker, PageMaker, InDesign, Adobe Photoshop și multe altele) și platforme (PC și Mac).

Avem experți în generarea de copii finale sau content camera-ready.

Folosind instrumente de traducere de ultimă generație, echipa itlocal este capabilă să deconstruiască fișiere pentru a separa textul de cod. Traducătorii noștri experimentați lucrează numai cu text. Textul tradus este apoi supus procesului nostru strict de asigurare a calității și, în final, reconstruim fișierul pentru a corespunde formatului fișierului original.

Procesul de reconstrucție a fișierelor joacă un rol-cheie în creșterea eficienței procesului complex de traducere a fișierelor, permițând utilizarea unor instrumente de îmbunătățire a productivității, cum ar fi memoriile de traducere, glosare și traducere automată.

Un mare avantaj este că recunoașterea optică a caracterelor (OCR) permite o analiză avansată a unui fișier-sursă în relație cu o memorie de traducere, permițându-ne să detectăm repetări interne care au ca rezultat reduceri semnificative. OCR este folosit pentru a stoca conținutul cărților și documentelor fără a fi nevoie de tastare sau reintroducere a porțiunilor deja traduse.

Coding
bottom of page