top of page

Servicii gestionate

Ești în căutarea unui traducător, a unui corector sau ai un proiect amplu care necesită o echipă de experți? Știm cât de important este să avem oamenii potriviți disponibili la momentul potrivit și te putem ajuta.

Procesul de recrutare poate dura mult timp și găsirea persoanelor potrivite este crucială. Echipa noastră de specialiști în Resurse Umane examinează cu atenție nevoile tale specifice și, în urma unei selecții atente, identifică cei mai buni candidați. Vasta noastră experiență în industria serviciilor lingvistice garantează că recrutarea efectuată de itlocal va corespunde cerințelor tale.

Recrutarea de la distanță poate economisi timp, bani și resurse, permițându-ți în același timp să te bucuri de avantajele colaborării cu un nou membru sau o echipă multiculturală.

Nu este suficient să vorbești o limbă străină pentru a fi traducător profesionist; nici nu este suficient să ai abilități bune de comunicare pentru a fi manager de proiect. Pentru a putea oferi servicii de înaltă calitate, ai nevoie de o echipă bine pregătită.

Programul de instruire al itlocal constă din module create intern, precum:

 • privire de ansamblu asupra etapelor proiectului de traducere și proceselor implicate

 • instruire avansată privind instrumentele CAT

 • managementul timpului și problem solving

 • familiarizarea cu standardele de calitate

Fiecare formare specializată ia în considerare cerințele unice ale clientului.

Serviciile noastre de recrutare pentru traduceri se bazează pe o înțelegere profundă a cerințelor pieței și a dinamicii acesteia. Ne asigurăm că îți oferim cei mai buni candidați, care beneficiază de formarea noastră internă oferită de specialiști.

Video Call with Sign Language
Typing on a Computer

Traducători de software specializați

Una dintre principalele provocări în procesele de localizare și traducere este adaptarea software-ului în diferite limbi, observând în același timp diferențele regionale și cerințele tehnice ale unei piețe-țintă. Oferim asistență profesională pentru procesul tău de traducere a software-ului prin serviciile noastre virtuale de personal.

Manageri de proiect

Managerii de proiect sunt punctul unic de contact pentru client și sunt, de obicei, responsabili cu: planificarea resurselor, programarea proiectelor, instruirea, comunicarea și raportarea clienților, managementul schimbărilor, verificarea rezultatelor, rapoartele de satisfacție a clienților, arhivarea proiectelor.

Te putem ajuta să găsești cel mai potrivit manager de proiect pentru nevoile tale de traducere.

itlocal oferă servicii de consultanță și soluții la problemele legate de resurse, cronologie și management, oferind acces celui mai competent și experimentat personal de traducere din industrie. Putem găsi persoana potrivită, la momentul potrivit și la prețuri corecte.

Lingviștii profesioniști cu care colaborăm sunt specializați în:

 • Traducere web

 • Localizare software

 • Testare QA locală

 • Traducere de marketing

 • Traducerea documentelor

itlocal oferă o gamă completă de administrare a resurselor umane și procesare a salariilor pentru a:

 • îmbunătăți calitatea, acuratețea și actualitatea proiectelor tale;

 • spori transparența operațională prin îmbunătățirea capacităților de raportare în cadrul companiei.

Aceste soluții vor asigura îmbunătățirea condițiilor afacerii tale, oferind în același timp suportul necesar atunci când vine vorba de organizarea personalului tău.

Oferim, de asemenea, o gamă completă de administrare a resurselor umane, arhivare a dosarelor/documentelor personale, asistență online pentru angajați și gestionare online a documentelor de salarizare și resurse umane.

Compania noastră este cel mai bun loc pentru externalizare și servicii de consultanță legate de traduceri și localizare.

bottom of page