top of page

Comerț Electronic

Cashier

Comerț electronic

Industria comerțului electronic a cunoscut o creștere imensă în ultimii ani. Succesul unor afaceri precum Amazon și creșterea bruscă a vânzărilor online a dus la apariția nenumăratelor companii care își vând produsele pe internet.

Principala provocare cu care se confruntă astfel de companii este intrarea pe noi piețe. Majoritatea clienților preferă să cumpere în limba lor maternă, iar primele 10 limbi vorbite în lume echivalează cu aproximativ 2,5 miliarde de utilizatori online. De aceea, alegerea limbilor potrivite pentru site-ul tău de comerț electronic poate face diferența.

Folosind serviciile noastre de traducere și localizare pentru comerțul electronic, vei putea vorbi pe limba clienților tăi și vei putea stabili o relație mai strânsă cu aceștia.

Ne vom asigura că traducerea ta de comerț electronic este corectă, idiomatică și sensibilă din punct de vedere cultural.

Traducerile noastre de comerț electronic îți permit să:

  • accesezi o piață globală;

  • folosești un singur punct central pentru toate nevoile tale de traducere în comerțul electronic (recenzii ale utilizatorilor, descrieri de produse, conținut de site-uri web, comunicări cu clienții, aplicații) și să simplifici procesul de traducere;

  • reduci costurile de traducere cu ajutorul tehnologiei noastre de traducere.

bottom of page